Retailers

David Rio Chai in uw zaak

Chai: Uitspraak; De ch wordt uitgesproken als de ‘ch' in het Engelse woord “chocolate”. De ‘ai' wordt uitgesproken als ‘aj'. Het is een verouderd woord voor tea in vele delen van de wereld. “Chai” is in de Verenigde Staten een afkorting voor “Masala Chai” (“Masala,” betekent een mengsel van specerijen, en “Chai” betekent een romige zoete thee). Dit heerlijke drankje kunt u nu ook opnemen in uw eigen assortiment.

Chai is niet meer weg te denken uit de Westerse cultuur. Met David Rio haalt u een chai die het beste van deze Oosterse drank combineert met Westerse invloeden. Met een breed aanbod aan smaken, is het een ultieme toevoeging aan uw horeca-kaart of het assortiment in uw winkel.

David Rio Chai is exclusief en alleen via Horeca Tea Bar te verkrijgen voor retailers in België en Nederland. Wilt u onze producten in uw winkel of horeca-gelegenheid aanbieden, dan kunt u zich als klant inschrijven via www, horeca-teabar.nl.

David Rio Benelux

Admiraal de Ruijterweg 344ah

1055 MZ Amsterdam

+31 (0)20-3020782

davidrio@teabar.nl

Stuur ons een bericht

  Wildlife

  David Rio doneert een deel van de omzet aan het IFAW (International Fund for Animal Welfare), om tijgers en olifanten te beschermen. In 1999 adopteerde David Rio de Bengaalse tijgers ‘Thor’ en ‘Atlas’.

  Recepten

  Chai is in veel verschillende varianten en smaken te verkrijgen. Voor ieder wat wils. Van een originele Chai Tea Latte tot een bijzonder smakelijke Green Tea Chai Smoothie. U kunt het zo gek maken als u zelf wil.

  Chai Nieuws

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom David Rio en Chai. Meld je aan voor de nieuwsbrief op de homepagina of lees onze nieuwspagina. Zelf een bijdrage leveren? Laat uw Chai-nieuws aan ons weten.

  Copyright © 2022 David Rio. Alle rechten voorbehouden.